Головна » 2016 » Листопад » 14

    10 листопада  2016 року на базі плавального басейну НВК- академічний ліцей № 15 відбулись міські змагання з плавання серед учнів загальноосвітніх шкіл. В командній першості переможцями стали  спортсмени НВК- академічний ліцей № 15, призерами - колегіум №16 та технічний ліцей. В особистій першості серед дівчат кращими були:

Шевцова Лоліта (АЛ №15),  Краєвська Марія та Мельнічук Марія (колегіум №16), серед юнаків: Рига Єгор (СЗШ№40), Попович Богдан (колегіум №16), Андрєєв Ілля (СЗШ №9).

Команда –переможець виборола право представляти наше місто на змаганнях серед шкіл області.

                          

Переглядів: 450 | Додав: pula | Дата: 14.11.2016 | Коментарі (0)

    На чемпіонаті Європи з шашок-64 серед жінок з блискавичної гри (3 хвилини на партію кожному учаснику), який завершився 12 листопада   у м. Тбілісі ( Грузія), найсильніша спортсменка країни, за підсумками минулорічного чемпіонату України  з шашок -64,  міжнародний  гросмейстер Олена Коротка (тренер – заслужений тренер України Губарєв І.В.), виборола титул  чемпіонки Європи.   Результат у півфіналі 12 очок з 16 можливих (5 перемог, 2 нічиї та одна поразка) дозволив  тридцятитрьохрічній   спортсменці  з м.Кам’янське    пробитися  з другим  місцем до фінальної четвірки чемпіонату,  де  у  стикових  поєдинках  за шашковою дошкою  Вона вже  не  оставила ніяких шансів своїм суперникам, залишивши позаду  себе спортсменок з Білорусії та Росії.

 Першими,  хто привітав спортсменку з яскравою перемогою,  був   Міністр молоді та спорту України  Ігор  Жданов та  президент Федерації  шашок України  Анатолій Яценко, які  у Грузії представляють нашу країну  у складі делегації  українських шашкістів.  Це вже  третя медаль  молодого тренера-викладача з ДЮСШ№2  з чемпіонату  Європи  серед жінок, у 2009 році Олені вдалося  двічі бути  другою, але  на цей раз свого шансу вона не упустила!

До речі:   під час  виступів у молодіжних чемпіонатах  світу і Європи у період з 1996 по 2006 роки  Короткою Оленою  було  завойовано  16  нагород  -  9 золотих, 2 срібні  та 5 бронзових медалей!

Переглядів: 449 | Додав: pula | Дата: 14.11.2016 | Коментарі (0)