Головна » 2021 » Листопад » 1 » 28 ЖОВТНЯ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ШКОЛА КУЛІНАРНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПО ПРИГОТУВАННЮ СТРАВ НОВОГО МЕНЮ НА БАЗІ ЗЗСО№25
13:48
28 ЖОВТНЯ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ШКОЛА КУЛІНАРНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПО ПРИГОТУВАННЮ СТРАВ НОВОГО МЕНЮ НА БАЗІ ЗЗСО№25

Реформа шкільного харчування передбачає сучасні підходи до організації шкільного харчування, формування нових харчових звичок, культури здорового харчування, впровадження у закладах освіти нових стандартів харчування. Діти неоднозначно  сприймають суттєві зміни смакових якостей страв (малосолоні страви, безцукрові напої, застосування спецій, тощо); нові,  незнайомі, незвичні страви. З метою опрацювання технології приготування страв  нового меню,яке складається  на основі збірника для харчування учнів  Є.Клопотенка, аналітичної оцінки сприйняття  дітьми незнайомих страв

28 жовтня на базі закладу загальної середньої освіти №25 відбувся семінар-практикум школи кулінарної майстерності для шеф-кухарів шкільних їдалень міста. Адміністрацією закладу була підготовлена мультимедійна презентація  нових страв. Цікавий, змістовний,  результативний захід: обмін досвідом щодо приготування страв в реальних умовах матеріально-технічного забезпечення харчоблоків, особливості  застосування спецій в дитячому харчуванні, позитивний практичний досвід приготування страв  світової кухні.

Організація сучасного, здорового харчування, виховання    культури споживання здорової їжі на користь здоров’ю і довголіттю  - наша мета і наш обов’язок. Для нас важливо, щоб нас підтримали батьки, вчителі у вихованні корисних харчових звичок у дітей і культури споживання здорової їжі.

Переглядів: 157 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar