Головна » 2024 » Червень » 4 » У КАМ’ЯНСЬКОМУ СТАРТУЄ БЕЗКОШТОВНА МЕДІА-ШКОЛА ДЛЯ МОЛОДІ YOUTH MEDIA LAB
16:07
У КАМ’ЯНСЬКОМУ СТАРТУЄ БЕЗКОШТОВНА МЕДІА-ШКОЛА ДЛЯ МОЛОДІ YOUTH MEDIA LAB

Ваша дитина любить досліджувати соцмережі та багато про них знає? Поки вагається із вибором професії, але хоче знайти те, що буде приносити і гарну оплату, і задоволення? Розкажіть їй про безоплатну медіашколу Youth Media Lab від Центру молодіжних ініціатив Кам’янського. Цього літа вона обʼєднає вмотивовану молодь міста від 14-ти до 25-ти років та дасть їй потужний поштовх для розвитку. Під час навчання учасники:

навчаться створювати контент, який матиме вплив;

отримають цінні знання, які зможуть монетизувати в майбутньому; візьмуть участь у волонтерських проєктах міста (бібліотека, музей тощо) та застосують теорію на практиці;

отримають досвід і менторський супровід.

За результатами навчання кращі студенти візьмуть участь у 3-денному тренінгу від 1+1 у Києві та отримають цінні призи — ноутбуки. Допоможіть дитині зробити крок на зустріч диджитал-майбутньому та перетворити свої захоплення на вміння! Участь безоплатна. Реєстрація на курс триває до 10.06 включно. Щоб долучитися, заповнюй анкету до 10.06 включно за посиланням:

https://forms.gle/8vnte1mwFXB4ggh86

Проведення тренінгу стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). «Центр молодіжних ініціатив» Кам'янської міської ради реалізує проєкт Youth Media Lab за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Переглядів: 19 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar