Головна » 2024 » Травень » 23 » «БЕЗПЕЧНЕ УКРИТТЯ ДЛЯ НАВЧАННЯ МОЛОДІ ПІД ЧАС ВІЙНИ»
18:18
«БЕЗПЕЧНЕ УКРИТТЯ ДЛЯ НАВЧАННЯ МОЛОДІ ПІД ЧАС ВІЙНИ»

Продовжується тісна співпраця департаменту освіти Камʼянської міської ради з міжнародними партнерами USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

23 травня за участю представників USAID на базі ліцею №9 відбувся очний етап міського конкурсу шкільних ініціатив у рамках реалізації міжнародного грантового проєкту «Безпечне укриття для навчання молоді під час війни» за підтримки американського уряду USAID «Демократичне врядування у Східній Україні». 10 закладів фіналістів презентували свої проєкти . З 10 проєктів членами журі було обрано трьох переможців: ліцей №21 Простір «ІНІЦІАТИВА 360», ліцей №38 «Арт-терапія», ліцей №31 «Арт-фабрика мультфільмів «Позитивчик». Переможці отримають від міжнародних партнерів подарунки , 3D-лабораторії. Іван Мукомел – регіональний директор Центрально Східного портфоліо проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» зробив приємний сюрприз для учасників, які не вибороли призові місця, зазначивши, що всі проєкти будуть фінансово підтримані. 

Крім того в рамках проєкту триває реалізація грантової угоди. 38 закладів освіти отрмали гарні, сучасні меблі в укриття та для кімнат психологічного розвантаження, очікується поставка техніки.

Дякуємо нашим міжнародним партнерам за підтримку освіти та дитячих ініціатив!

 

Переглядів: 31 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar