Головна » 2021 » Жовтень » 13 » ЗАСІДАННЯ ТИМЧАСОВОЇ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ МЕРЕЖІ ПРОФІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ МІСТА
13:48
ЗАСІДАННЯ ТИМЧАСОВОЇ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ МЕРЕЖІ ПРОФІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ МІСТА

13 жовтня відбулося засідання тимчасової робочої групи з  формування ефективної мережі профільних закладів освіти міста під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександра Чернишова. До складу робочої групи  увійшли представники департаменту з гуманітарних питань, департаменту економічного розвитку, депутати міської ради, члени постійної комісії міської ради з гуманітарних питань. 

Під час засідання було визначено необхідну кількість та перелік академічних ліцеїв, що функціонуватиме в місті з 2027-2028 навчального року як профільні заклади. За рішенням робочої групи в місті з вересня 2027 року буде створено сім профільних закладів: 2  - в лівобережній частині (ліцей НІТ, гімназія №39), 4 - в центральній частині (технічний ліцей ім.Анатолія Лигуна, гімназія№11, колегіум №16, ліцей№13), 1 ліцей заплановано для мешканців Соцміста (на базі СЗШ№20). Робоча група доручила департаменту з гуманітарних питань розробити детальний план  переходу визначених закладів у статус ліцеїв для затвердження на другому засідання у листопаді. В протоколі засідання тимчасової робочої групи також зазначено можливість внесення змін у визначену мережу  ліцеїв залежно від потреби в кількості профільних класів станом на кінець 2026 року.

Переглядів: 206 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar