Головна » 2019 » Листопад » 8 » ВПРОВАДЖЕННЯ СТРАТЕГІЇ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ
13:30
ВПРОВАДЖЕННЯ СТРАТЕГІЇ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

Як у сучасних реаліях виховати Особистість та Патріота? Чи існує новий формат козацької педагогіки? Чи може шкільний музей мати інтерактивний формат? Чи існують «рецепти» його апгрейду? Як сервіси Google можуть допомогти в роботі адміністратора, учителя? Чи існує формула успішної гри «Сокіл» («Джура»)? На ці та багато інших запитань відповіді шукали учасники міського семінару-практикуму для заступників директорів з виховної роботи освітніх закладів міста, що відбувся на базі КЗ СЗШ № 10 (директор Савченко Г.О.).  Формат заходу, розроблений спільно з Бабенко Р.М.,  методистом  методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань, дозволив максимально задіяти кожного учасника, залучити до відкритої дискусії,  жвавого обговорення наболілих  проблем у виховній сфері та поринути у світ інновацій.

Не могла не здивувати інтерактивна  виставка «Історія  козацької зброї  або Школа справжніх  джур». До речі, запрошуємо відвідувачів, готові поділитися своїми  розвідками та захопити феноменом доби козаччини.

Нікого не залишило байдужим фінальне випробування «Сім таємниць фортеці Кодак», що було на дорожній мапі семінару. Заступники з виховної роботи продемонстрували неперевершені здібності: стріляли з козацького лука, ловили рибу, атакували фортецю, приборкувати  мультимедійну дошку, «варили» козацьку щербу  та фантастично станцювали  патріотичний флешмоб «У єдності – сила!» Підсумковий дашборд  «Колесо успіху»  переконливо свідчить про те, що запропоновані ідеї надихнули  учасників та  обов’язково будуть мати продовження в освітніх закладах міста.

Переглядів: 299 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar