Головна » 2023 » Квітень » 28 » VIVA! НАЙРОЗУМНІШІ 2023
13:25
VIVA! НАЙРОЗУМНІШІ 2023

Я маю право жити на землі,

Творити, дихати, учитись,

Примножувать багатства всі її,

Своєю Україною гордитись! Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету у світі. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства. Август Бебель сказав: «Генії не падають з неба, вони повинні мати можливість отримати освіту й мати умови для розвитку». Тож кожна дитина може стати успішною в житті, досягти значного успіху, знайти себе у суспільстві, реалізувати свої можливості на повну силу.

Уже стало хорошою традицією обдаровану молодь міста, переможців Всеукраїнських олімпіад і конкурсів - захисту МАН нагороджувати, вітати з інтелектуальними досягненнями щороку на загальноміському святі обдарованих учнів « VIVA! НАЙРОЗУМНІШІ». Захід пройшов за сприяння міського голови Андрія Білоусова та постійних партнерів ГО «Бджола».

Цьогоріч маємо 72 переможці олімпіад і МАН.

У номінації «Лідер освіти з розвитку інтелектуальної обдарованості учнів» перше місце посів Науковий ліцей імені Науковий ліцей імені Анатолія Лигуна, який підготував 31 переможця обласного та всеукраїнського рівнів!

Друге місце виборов ліцей №11, який підготував 11 переможців обласного та всеукраїнського рівнів.

На наступній позиції у нас два заклади – Ліцей інформаційних технологій та Ліцей №44 по шість переможців інтелектуальних змагань.

Не залишилися поза увагою і ті хто надихав, та допомагав, мотивував, підтримував на всіх етапах. В номінації - «Педагогічний тріумф» було нагороджено 13 педагогів, які підготували переможців інтелектуальних змагань обласного етапу.

Бажаємо не зупинятися на шляху розвитку, бо, як говорив один мудрець, знання — це притулок, зручний і необхідний нам у зрілі роки, і якщо ми не посадимо дерева, змолоду, то на схилі літ не матимемо тіні, щоб заховатися від сонця.

Переглядів: 84 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar