Головна » 2020 » Листопад » 12 » ВІТАЄМО КОЛЕКТИВ СДНЗ №12 "СОНЕЧКО" З 60-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ!!!
14:24
ВІТАЄМО КОЛЕКТИВ СДНЗ №12 "СОНЕЧКО" З 60-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ!!!

Заклад заснований у минулому сторіччі як ясла для дітей від 3 місяців до 3 років, а  після капітального ремонту у 1992 році відкрився як спеціальний- за сучасною термінологією - для дітей з особливими потребами. Він не даремно називається «Сонечко», бо вже 60 років турбується, зігріває у своїх стінах малюків.

За ці роки сформувався колектив професіоналів, однодумців, які завжди розуміють та підтримують маленьких людей і вже 25 років заклад очолює директор Кравченко Ніна Григорівна. Креативний, працьовитий колектив завжди в пошуці нових ефективних шляхів педагогічної допомоги дошкільнятам. З 2016 року заклад приймає участь у міжнародному проекті LEGO Foundation в Україні «Сприяння освіті» і три роки поспіль займає призові місця в архітектурних конкурсах, які проводить фонд в Україні, а спрямовує колег до перемоги – керівник проекту вчитель-логопед Ірина Звоник .

Практичний психолог Вікторія Харченко виступала доповідачем на семінарі «Інноваційні підходи до розбудови інклюзивної освіти як умова розвитку соціальної компетентності дітей та молоді з особливими потребами» на 9-й Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018» у м. Київ (презентація методу «Stone-play»). Педагоги закладу: вчитель-дефектолог Альвіна Кропотова, практичний психолог Вікторія Харченко, діляться своїм досвідом у друкованих та інтернет – виданнях.

Свято для дітей та батьків з казковими героями, іменинним пирогом, солодощами для дітей пройшло12 листопада з дотриманням вимог карантинну. Щирі привітання он-лайн отримали від департаменту з гуманітарних питань, депутата міської ради Марини Гурської, голови КМО ППОІНУ Ірини Небосенко, від колег, громади міста та вдячних батьків. За останні роки садок змінився на краще завдяки допомозі міської влади: відремонтовано харчоблок, встановлено пожежну сигналізацію, влітку міський голова Андрій Білоусов подарував малюкам майданчик з гойдалками, каруселями, гіркою. Батьки не залишаються осторонь, а як справжні партнери вносять свою частку в перетвореннях установи на краще, і на святі вони отримали нагороди.

Тож бажаємо колективу подальших успіхів у нелегкій повсякденній праці, розвиватися і ставати все краще і краще!

Переглядів: 178 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar