Головна » 2020 » Липень » 24 » ВИПУСКНИЙ 2020
15:15
ВИПУСКНИЙ 2020

23 липня відбулися загальноміські урочистості з нагоди вручення золотих та срібних медалей випускникам 2020 року. Цьогоріч урочистості пройшли у центральному парку культури та відпочинку. Золоті та срібні медалі разом зі свідоцтвами про повну загальну середню освіту випускникам вручали міський голова Андрій Білоусов та директор департаменту Тетяна Онищенко. Серед гостей, що завітали на захід, були заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Тетяна Завгородня, директори закладів освіти, батьки, мешканці міста.

В 2020 році за підсумками  одинадцяти років сумлінного  навчання 34  випускники закінчили школу з найвищими досягненнями. Серед них 24 отримали золоті медалі та 10 – срібні. На святі випускники були відзначені пам’ятними подарунками від міського голови Андрія Білоусова.Під час урочистостей разом з очільником міста медалісти висловили свої думки з приводу розуміння що таке щастя, дружба та чи вдалося їм вирахувати власну «формулу успішної людини». Не залишилися без уваги і керівники закладів освіти, чиї колективи змогли привести випускників до високих результатів. Під оплески медалістів та їх батьків директорів закладів вітали подарунками на згадку.

Родзинкою свята цьогоріч стало загадування бажань випускниками біля символічного «дерева щастя», а декоративні «сердечки» із  заповітними мріями молоді стали символом того, що серце випускників назавжди залишиться з нашим містом і людьми, що довгі одинадцять років  навчання були поруч з ними.

А наприкінці свята разом з очільником міста медалісти випустили до неба голубів з побажаннями того, що вони принесуть всім випускникам Кам`янського тільки мирне, сонячне та безхмарне небо. А який же випускний без чарівного шкільного вальсу? Випускники, батьки та гості заходу закружляли у хвилюючому вальсу, що дивує красою і глибиною, торкається струн нашої душі… Приємними спогадами про цей надзвичайний день стануть  світлини випускників-медалістів на білбордах рідного міста.

Переглядів: 229 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar