Головна » 2019 » Січень » 27 » ВІДЗНАЧЕННЯ 100-РІЧЧЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ ЗЗСО№ 23
14:18
ВІДЗНАЧЕННЯ 100-РІЧЧЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ ЗЗСО№ 23

22 січня у КЗ "СЗШ № 23" відзначали 100 років Соборності України. Під час інформаційних дайджестів, роботи шкільного сінемамайданчика учні дізнавались про історичне минуле України, про АКТ ЗЛУ́КИ УНР і ЗУНР – політико-правове об'єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки в одну Українську державу, урочисто проголошене Директорією Української Народної Республіки 22 січня 1919 на Софійському майдані Києва.
Для учнів-старшокласників пройшов історичний урок-екскурс " 100 років - у єдності", який провела вчитель історії Залокоцька Алла Станіславівна.
Відбулося засідання кінолекторію "100 років Соборності України", яке провела заступник директора з НВР Шуміхіна Світлана Іванівна для учнів 6 - 7 класів.
Протягом тижня у школі проходить конкурс соціального плакату "Навіки разом". Результати будуть оголошені під час загальношкільного інформаційного радіозбору та викладені на шкільному сайті.

До розмови про 100-річчя підписання Акту злуки між УНР та ЗУНР долучаються класні керівники 1-11 класів під час інформаційно-тематичних годин.
Вчитель історії Залокоцька Алла Станіславівна підготувала радіопередачу "Ми - єдиний народ у країні єдиній".
Сучасні події в Україні потребують від кожного громадянина держави бути свідомою людиною , яка завжди проявляє почуття патріотизму, відчуває необхідність бути корисним своїй державі. . Патріотичні якості виховуємо у своїх учнів під час державних свят, відзначення історичних знаменних подій, а також у повсякденному житті.

Переглядів: 283 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar