Головна » 2021 » Січень » 19 » ВЕБІНАР «ЯК СТВОРИТИ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ, ЯКЕ МОТИВУЄ, АКТИВІЗУЄ, ЗБЕРІГАЄ ТА РОЗВИВАЄ»
11:25
ВЕБІНАР «ЯК СТВОРИТИ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ, ЯКЕ МОТИВУЄ, АКТИВІЗУЄ, ЗБЕРІГАЄ ТА РОЗВИВАЄ»

Підвищуємо майстерність директорів закладів дошкільної освіти: вебінар «Як створити освітнє середовище, яке мотивує, активізує, зберігає та розвиває»

Управляти сучасним закладом дошкільної освіти означає створювати освітній простір, адекватний змінам в освіті, сучасним тенденціям розвитку, конкурентоспроможності в умовах, що відповідають соціальним запитам суспільства. Директор взаємодіє з учасниками освітнього процесу в освітньому середовищі. Він впливає на нього — формує, оскільки визначає стратегію розвитку закладу, представляючи його на різних рівнях зовнішніх контактів.

Переможниця Всеукраїнського конкурсу «Директор 2020: краща практика» Наталія Малишева, директор ЗДО № 140 «Малятко» міста Миколаєва поділилася з керівниками закладів дошкільної освіти міста Кам’янського з досвідом, як саме вони організували предметно-просторове розвивальне середовище в закладі, про розроблену та реалізовану модель його оновлення.

Щоб створити сучасне інноваційне освітнє середовище, потрібно продумати та забезпечити оптимальні умови для розвитку й саморозвитку дитини. Під час цих процесів, спостерігаючи та досліджуючи активність вихованців у цьому освітньому середовищі, педагоги набувають компетентності щодо його створення, мають відповідну позицію в організації діяльності дітей у ньому.

Проведений захід сприяє реалізації завдань сучасної дошкільної освіти, збагачує дитячу діяльність та розвиває особистість дітей. Директори отримали методичні матеріали на допомогу в оновлені освітнього середовища кожного закладу.

Дякуємо за організацію заходу Ірині Романюк, голові місцевого осередку ВГО «Асоціації працівників дошкільної освіти» у Миколаївській області.

Переглядів: 251 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar