Головна » 2021 » Грудень » 7 » УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
10:02
УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення в 1991 році Закону України «Про Збройні Сили України». В закладах загальної середньої освіти міста проводяться тематичні конкурси, інтелектуальні ігри, акції з метою збереження військових традицій та звитяг українського народу.

Комунальний заклад «Середня загальноосвітня школа № 25»протягом п'яти років є базою для закладів освіти Дніпровського району щодо вивчення предмету «Захист України».

06 грудня 2021 року на базі кз «СЗШ № 25» відбулося  відкриття меморіальної дошки на честь Павлюка Олега В'ячеславовича.

Павлюк  Олег  народився 26 липня 1989 року у м. Дніпродзержинську. У 2005 році Олег закінчив 9 класів СЗШ № 25 та продовжив навчання у вищому професійному училищі. Педагогічний колектив пам'ятає Олега як життєрадісного, відповідального за доручену справу учня, який завжди приходив на допомогу іншим. Заслужив повагу Павлюк Олег з боку колег як відповідальний працівник і доброзичлива людина, працюючи на заводі ПАТ «Дніпровський коксохімічний завод».

22 грудня  2014 року Павлюка Олега призвано на військову службу для участі у проведенні антитерористичної операції, був старшим солдатом 40 окремого мотопіхотного батальйону 17 окремої танкової бригади, оператор- навідник. Героїчно загинув 13 лютого 2015 року (с. Жовтневий, м. Дебальцеве, Донецька обл.), захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України в зоні АТО.

 Мітинг-реквієм проведено за участі Кам’янського міського голови Андрія Леонідовича Білоусова, представників департаменту з гуманітарних питань міської ради, громадської організації «Патріот- 2015», родичів загиблих воїнів, учасників бойових дій в зоні АТО/ООС, учнівської молоді,  небайдужої громадськості.

Учнівська молодь СЗШ № 25 підготувала зворушливу музично-хореографічну композицію про важливість миру на території України та вшанування пам’яті загиблих героїв.

Пам’ять Павлюка Олега вшанували  хвилиною  мовчання та поклали  квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу.

Також з метою гідного вшанування мужності, незламного духу  і вірності військовому обов’язку військовослужбовців та до 30-річчя Збройних Сил України відбувся військово-спортивний конкурс серед учнів 11-х класів закладів освіти, які розташовані на території Дніпровського, Заводського та Південного районів міста(три команди).

Кам’янський міський голова Андрій Леонідович Білоусов нагородив подячними листами вчителів предмету «Захист України» за сумлінне відношення до справи виховання підростаючого покоління та з нагоди 30-річчя Збройних Сил України. Також побажав учнівській молоді вдосконалювати морально-психологічні та вольові якості, соціальної активності та відповідальності за доручені справи, бути достойними спадкоємцями героїчної бойової і трудової слави українського народу.

 

 

Переглядів: 175 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar