Головна » 2021 » Вересень » 16 » УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ СЕМІНАРІ
12:43
УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ СЕМІНАРІ

Запровадження внутрішньої системи забезпечення якості освіти – найактуальніше питання стратегічного характеру для всіх освітян. Побудова внутрішньої системи забезпечення освіти – складна та змістовна робота, тому питання як до неї залучати всіх учасників освітнього процесу було оговорено на обласному семінарі 13.09.2021 року. Семінар проводився за ініциативи департаменту освіти і науки ОДА спільно з управлінням Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області ( на базі КЗВО «ДАНО»).

 Наше місто на зібранні представляла потужна команда з представників департаменту з гуманітарних питань КМР, консультантів КУ «ЦПРПП»КМР та  7 керівників закладів позашкільної освіти. З метою реалізації ст.41 ЗУ «Про освіту», ст. 16 ЗУ «Про позашкільну освіту» були надані організаційно-методичні рекомендації щодо побудови внутрішньої системи забезпечення освіти в закладах позашкільної освіти.

Учасники семінару зголосилися, що відповідні рекомендації допоможуть колективам закладів позашкілля Дніпропетровської області провести самооцінювання освітніх та управлінських процесів і розбудувати внутрішню систему забезпечення якості освіти.

Переглядів: 172 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar