Головна » 2019 » Листопад » 22 » УЧАСТЬ У ПУБЛІЧНІЙ КОНСУЛЬТАЦІЇ
08:39
УЧАСТЬ У ПУБЛІЧНІЙ КОНСУЛЬТАЦІЇ

Відділ освіти департаменту з гуманітарних питань та директори закладів дошкільної освіти, інклюзивно-ресурсних центрів (Попова Ю.П., заступник начальника відділу освіти, Бєлоус Т.К, Білоус С.В. Кирсань О.М – директори ЗДО №№39,18,50 та Домашевська С.О., директорі ІРЦ «Світ дитинства») в рамках проекту “Залучення громадян у процес прийняття рішень шляхом проведення публічних консультацій”прийняли участь у публічній консультації «Якісна і доступна дошкільна освіта», які вперше проводяться проводить Міністерством освіти і науки України за сприяння Національного Демократичного Інституту та Інституту «Республіка» та завдяки підтримці Уряду Сполученого Королівства Великої Британії та Фонду розвитку ефективного врядування.

У незвичному форматі спілкувалися управлінці, керівники, педагоги та батьки Дніпропетровської, Кіровоградської та Полтавської областей. Після виступу та презентацій, представлених експертами:

Ганною Грищенко, державний експерт експертної групи з питань забезпечення якості освіти директорату дошкільної та шкільної освіти МОН України;

Світланою Неряновою, начальником відділу дошкільної освіти директорату дошкільної та шкільної освіти МОН України;

Марією Дробот, державним еспертом директорату дошкільної та шкільної освіти відбулося жваве обговорення, робота в групах, презентація напрацювань. Озвучено найактуальніші питання, отримано кваліфіковані відповіді.

Захід мав практичне спрямування і покликаний допомогти освітянам-дошкільникам дізнатись більше про виклики та можливості розвитку дошкільної освіти в Україні, довгоочікувані зміни в законодавстві, новітні підходи до управління, оновлення Базового компонента дошкільної освіти тощо.

Публічні консультації мають практичне спрямування, розрахованіі на широку аудиторію і покликані привернути увагу до викликів та можливостей розвитку дошкілля.

Дякуємо організаторам заходу, за корисну інформацію, за розуміння проблем і пропозиції по їх вирішенню.

Бажаємо реалізації задуманого!

Переглядів: 276 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar