Головна » 2020 » Жовтень » 15 » СВЯТО ВШАНУВАННЯ ТРАДИЦІЙ
08:38
СВЯТО ВШАНУВАННЯ ТРАДИЦІЙ

В рамках міських заходів щодо вшанування українських захисників та захисниць 13 жовтня 2020 року на базі комунального закладу «Будинок дитячої творчості» відбулося свято «Будь здорова, козацька Покрова», яке присвячене Дню українського козацтва та Дню Захисника України.

Датою Дня захисника України було обрано 14 жовтня, враховуючи історичні традиції вшанування українського війська. Цього дня, як відомо, святкується День українського козацтва та Покрова Пресвятої Богородиці, адже саме Матір Божу козаки вважали своєю небесною заступницею й покровителькою.

На святі були присутні: директор департаменту з гуманітарних питань Онищенко Тетяна Яківна, завідувач методичного кабінету Ващенко Валентина Андріївна, методист методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань Бабенко Маргарита Миколаївна та депутат Кам’янської міської ради Миршавка Сергій Іванович.

На гостей та учасників свята чекало багато цікавого: святкова концертна програма, козацькі розваги, виставка дитячих робіт, майстер-класи. Атмосферу козацьких часів створила велика фотозона з козаком і козачкою, хатинкою з господинею та конем із возом. У козацьких розвагах мали можливість спробувати свої сили не тільки учасники двох команд, але і всі бажаючі дорослі козаки.

Солодкі подарунки для учасників свята передав Кам’янський міський голова Білоусов Андрій Леонідович.

Україна пишається своїми патріотами, пам’ять про них навічно залишиться прикладом щирої любові до України в наших серцях і думках. Бажаємо всім мужнім захисникам України міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного благополуччя і спокою.

Переглядів: 179 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar