Головна » 2020 » Грудень » 23 » СВЯТО МИКОЛАЯ ДЛЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ
16:33
СВЯТО МИКОЛАЯ ДЛЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

Зимовий період – найулюбленіший час більшості дітей! Чому? Бо саме взимку  найбільше свят і омріяних подарунків – іграшок та солодощів!

Попереду стільки всього неймовірного! А починаються зимові свята з Дня Святого Миколая, який, згідно з повір’ям, у ніч на 19 грудня кладе під подушку солодощі та подарунки слухняним дітям.

Це свято давно полюбилося маленьким українцям. У нашому місті його теж дуже чекають, особливо діти пільгових категорій, адже їх першими запрошують на міські святкові новорічні заходи.

Цього року попри карантин міська рада вирішила не скасовувати привітання учнів, адже всім у цей непростий час хочеться свята, тож Миколай приходив до кам’янчан двічі. Щоб забезпечити дотримання карантинних вимог, дітей запросили на свято двома невеликими групами. Перший захід в музично-драматичному театрі ім.Л.Українки відбувся напередодні Дня Святого Миколая 18 грудня. На святі побували учні 25 шкіл, переглянули новорічну виставу «Мишачий король. Лускунчик» та отримали новорічні подарунки - солодощі. А 22 грудня дітлахів привітала заступник міського голови з питань  діяльності виконавчих органів міської ради, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Колісніченко Світлана Сергіївна, яка вручила новорічні подарунки десяти родинам та  п’ятьом творчо обдарованим дітям. Багато радості малечі принесли м’які іграшки, ялинкові прикраси та солодкі подарунки від казкових персонажів свята  - янголяток. Всього новорічні подарунки від Миколая отримали 500 дітей пільгових категорій.

Переглядів: 165 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar