Головна » 2024 » Січень » 30 » СОБОРНІСТЬ УКРАЇНИ – СОБОРНІСТЬ НАШИХ ДУШ
10:49
СОБОРНІСТЬ УКРАЇНИ – СОБОРНІСТЬ НАШИХ ДУШ

Наші діти – це наше майбутнє. Від нашої творчої та креативної молоді, від кожного з нас залежить, якою буде наша держава. Кожен українець та україночка – це Соборна Україна!

25 січня у Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості відбулося нагородження переможців міського етапу обласного конкурсу юних літераторів, художників та композиторів "Собори наших душ". Цей конкурс став для нашого міста вже традиційним, вперше він відбувся у 1998 році. Цього року в заході взяли участь здобувачі освіти та вихованці 26 закладів загальної та позашкільної освіти міста. 103 юних автори від 7 до 18 років представили свої роботи на розсуд журі.

Мета цього творчого конкурсу піднесення рівня патріотичного виховання, формування високих духовних та громадянських якостей засобами літератури, образотворчого та музичного мистецтва; виявлення, розвиток та підтримка творчо обдарованих дітей та учнівської молоді. Конкурс проходив за двома номінаціями: «Образотворче мистецтво» та «Література». У номінації «Образотворче мистецтво» на конкурс були представлені різні за жанром роботи, які представляють собою плід творчості та світогляду юних авторів, їх небайдужість до світу, в якому вони живуть. Кожна робота насичена надією, здійсненням мрій, а саме головне – бажанням миру. В номінації «Література» всі твори були невеликими за обсягом, але мали потужну позитивну енергетику та містили зовсім не дитячі думки, в яких висвітлена актуальна тема сьогодення.

Переможців вітали депутат Кам’янської районної ради від громадської організації "Бджола" Юлія Полівода та начальник відділу позашкільної освіти та виховної роботи департаменту освіти Рита Бабенко. Юні таланти отримали грамоти департаменту освіти Кам'янської міської ради та подарункові сертифікати магазину канцтоварів та художніх матеріалів "Акварель" від громадської організації "Бджола". А подарунком від Центру позашкільной роботи та дитячої творчості стали номери творчих колективів.

З нагоди Дня Соборності України учасники заходу створили «живий ланцюг» соборності і єдності, обєднали Україну в одне ціле та загадали одне спільне важливе бажання.

Пишаємось всіма учасниками і переможцями! Дякуємо за вашу творчу неповторність, оригінальність та індивідуальність.

Переглядів: 54 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar