Головна » 2023 » Лютий » 17 » СОБОРИ НАШИХ ДУШ
13:58
СОБОРИ НАШИХ ДУШ

Соборність – це символ. Символ боротьби за волю та порозуміння між людьми і часточка надій і віри у майбутнє - в майбутнє нашої великої родини, що зветься Україною. 16 лютого 2023 року в КЗ «ЦПРтаДТ» КМР відбулося урочисте нагородження переможців  міського етапу літературно-мистецького конкурсу «Собори наших душ». Конкурс юних літераторів, художників, композиторів проводиться департаментом з гуманітарних питань спільно з ЦПРтаДТ та став для нашого міста вже традиційним, адже вперше він відбувся у 1998 році.  

Цього року в заході взяли участь учні та вихованці 26 закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Майже 80 юних авторів представили на розсуд журі свої роботи. Конкурс проходив за двома номінаціями: «Образотворче мистецтво» та «Література». В номінації «Образотворче мистецтво» на конкурс були представлені різні за жанром роботи, які являють собою плід творчості та світогляду юних авторів, їхню небайдужість до світу, в якому вони живуть і який хочуть бачити кращим у майбутньому. Кожна робота насичена радістю, надією, здійсненням мрій, в саме головне – бажанням миру.

Друга номінація конкурсу – «Література» проходила за напрямками: «Поезія», «Проза» та «Казка». Всі твори були невеликими за обсягом, але мали потужну позитивну енергетику та містили філософські, зовсім не дитячі, думки, в яких висвітлена актуальна тема сьогодення.

На святі привітали переможців та підтримали юних талантів директор департаменту з гуманітарних питань Наталія Рева та представники громадської організації «Бджола», які постійно підтримують ініціативи та творчі здобутки підростаючого покоління нашого міста. Переможці отримали грамоти департаменту з гуманітарних питань та подарункові сертифікати від громадської організації «Бджола».

Музичні привітання подарували учасникам конкурсу «Собори наших душ» творчі та креативні колективи ЦПРтаДТ.

Щиро вітаємо юні таланти  та їх педагогів з перемогою!

Мирного всім неба і нових творчих перемог!

Переглядів: 79 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar