Головна » 2021 » Вересень » 24 » ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ МІСТА! ПРИЙМІТЬ ЩИРІ ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!
08:54
ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ МІСТА! ПРИЙМІТЬ ЩИРІ ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!

Кожного року в останню неділю вересня в нашій державі відзначають Всеукраїнський День дошкілля. Цьогоріч свято відзначається 26 вересня.

Ідея цього загальнонаціонального свята – допомогти суспільству звернути більше уваги на заклади дошкільної освіти і на дошкільне дитинство в цілому. Адже дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини: в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я.

Дитячий садок – це Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни. Через слова й дії  працівників дитячих садочків дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і цінувати свою Батьківщину. І допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі: вихователі, помічники та асистенти вихователів, музичні керівники, інструктори з фізичної культури, психологи, корекційні педагоги,  медичні працівники; а повсякденні завдання відповідально вирішують адміністрація та обслуговуючий персонал.   Виховуючи дітей, ви творите Всесвіт – прекрасний, безмежний.

Нехай мрії ніколи не покидають Вас і перетворюються в реальність, щодня розгортайте сторінки професійної майстерності,  Сил і натхнення Вам, наші світлі чарівники – педагоги дошкільники!

Усміхніться новим викликам, будьте мудрими й натхненними. Позитиву та успіхів у роботі. Нехай малеча надихає вас на креативні знахідки та творчі дії, а все задумане – здійснюється!

Родинного вам тепла, доброго здоров’я, благополуччя, пошани від суспільства і миру на нашій рідній землі!

З повагою, директор департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради Тетяна ОНИЩЕНКО.

Переглядів: 166 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar