Головна » 2020 » Вересень » 25 » ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ!
17:26
ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ!

Вітаю Вас з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля.

Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За Вашою допомогою дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Вихователь – у цьому слові сконцентровано все: вдача, фах, талант, майстерність, любов, снага, відданість. Наші педагоги – прекрасні і неповторні, суворі і уважні, поступливі і непохитні, спроможні радіти і бачити прекрасне, незважаючи на різні життєві обставини.

Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Пам’ятайте, що саме Ви та Ваша самовіддана робота є запорукою щасливого майбутнього наших дітей та подальшого розвитку України.

Міцного здоров’я Вам, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави.

 

Директор департаменту з гуманітарних питань

Кам’янської міської ради

Тетяна Онищенко

 

Переглядів: 192 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar