Головна » 2024 » Лютий » 29 » СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ «САМООЦІНЮВАННЯ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ»
08:43
СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ «САМООЦІНЮВАННЯ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ»

22 лютого 2024 року на базі Ліцею №7 відбувся семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи «Самооцінювання закладу освіти». З вітальним словом до учасників семінару звернулася директор ліцею Лілія Матухно, вона презентувала роботу закладу. Основну частину семінару відкрила начальник відділу загальної середньої освіти департаменту освіти Оксана Живага, яка висвітлила теоретичні питання щодо самооцінювання закладу освіти. Практичні кейси представили: директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Світлана Чобанян, директор ліцею №7 Лілія Матухно, заступники директора з навчально-виховної роботи ліцею №7 Юлія Діденко та Марина Бойко, вчитель початкових класів Євгенія Сербокрил.

Учасники семінару обмінювалися думками та досвідом, навчалися створювати відкриту, прозору і зрозумілу для здобувачів освіти систему оцінювання; Положення про систему оцінювання результатів навчання, інструменти копмпетентнісного підходу та інше.

Вже у березні, в рамках проведення управлінського хабу, відбудеться наступний семінар-практикум для керівників ЗЗСО, а у квітні – для заступників директорів.

Переглядів: 65 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar