Головна » 2019 » Лютий » 19 » РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ З ПИТАНЬ ОСВІТИ
14:22
РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ З ПИТАНЬ ОСВІТИ

14 лютого  на базі КЗ «Середня загальноосвітня школа №22» Кам’янської  міської ради  відбулося розширене засідання колегії з питань освіти при департаменті  з гуманітарних питань Кам’янської міської ради.

На засідання були запрошені керівники закладів загальної середньої освіти,  дошкільної  та позашкільної освіти міста, члени президії  міського Кам’янського комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

Колегія розглянула питання:

  • Про виконання Угоди між департаментом з гуманітарних питань міської ради та міським комітетом Профспілки працівників освіти і науки України (доповідачі - Лапшина Г.Ю., заступник директора з фінансово-господарських питань департаменту з гуманітарних питань міської ради, Небосенко І.П., голова міського Кам’янського комітету Профспілки працівників освіти і науки України);
  • Про організацію цивільного захисту в закладах освіти  на виконання вимог Кодексу цивільного захисту України, Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 09.01.2014 № 11 (доповідач - Коліуш Тетяна Павлівна, інженер з охорони праці групи централізованого господарсько-адміністративного забезпечення при   департаменті з гуманітарних питань  міської ради).

В обговоренні першого питання взяли участь директор КЗ «Середня загальноосвітня школа №30» Кардашова І.В., директор закладу дошкільної освіти №27 «Орлятко» Мартинюк Н.В., голова первинної профспілкової організації КЗ «Середня загальноосвітня школа №31 з класами вечірньої форми навчання», член міського комітету Кам’янської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Тарасевич Н.М.

Досвідом щодо  організації заходів цивільного захисту в закладі поділилася директор КЗ «Середня загальноосвітня школа №19» Сухракова Л.Ф. Відеофрагмент проведення Дня цивільного захисту в гімназії представила директор КЗ «Навчально-виховний комплекс «Гімназія №11 – спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов І ступеня – дошкільний навчальний заклад «Еврика» Рева Наталія Василівна.

Директор департаменту з гуманітарних питань  міської  ради   Онищенко Т.Я. підвела підсумки засідання колегії з питань освіти. Тетяна Яківна зазначила, що департамент з гуманітарних питань спільно з профспілковим комітетом працівників освіти  забезпечує ефективну  і стабільну діяльність освітніх  закладів, виходячи з фактичних обсягів фінансування галузі освіти міста. А питання цивільного захисту потребує комплексного підходу з обов’язковим  проведенням практичних заходів для  оволодіння вміннями і навичками дій учасників освітнього процесу в складних умовах надзвичайних ситуацій.

Переглядів: 351 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar