Головна » 2021 » Грудень » 22 » РОДИННИЙ ФЕСТИВАЛЬ
08:54
РОДИННИЙ ФЕСТИВАЛЬ

Народна приказка говорить: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, тут навчається любові, вчиться шанувати свій рід, традиції, знайомиться з мистецтвом. Міський різножанровий фестиваль родинної творчості – це творча зустріч талановитих родин закладів загальної середньої  та позашкільної освіти міста.  Організаторами фестивалю є  департамент з гуманітарних питань міської ради спільно з департаментом соціальної політики міської ради та КЗ «Будинок дитячої творчості» КМР.

Метою та завданнями фестивалю є: згуртування різних поколінь навколо ідеї їх єднання на засадах високої духовності української нації, виявлення та підтримка талановитих та творчо обдарованих виконавців: дітей, членів їхніх родин, батьків, вчителів та сприяння розвитку їх творчих здібностей.

На щорічний восьмий міський фестиваль сімейної творчості «Скарби родинної криниці» представили свою творчість 41 родина: 13 родин в номінації «Вокал» та 28 – в номінації «Образотворче мистецтво». Враховуючи карантині обмеження фестиваль проводився в дистанційній формі.

 А 21 грудня 2021 року на базі комунального закладу «Будинок дитячої творчості»  відбулось урочисте нагородження багатодітних родин, які взяли участь у фестивалі. На родин чекала виставка творчих робіт різних поколінь сімей,  новорічні фотозони, концертна програма.  Кожна родина отримала грамоти,  як учасників фестивалю, від департаменту з гуманітарних питань  та подарунки  від департаменту соціальної політики.

 З творчістю родин міського фестивалю можна ознайомитись на сторінках Facebook таYouTube каналу КЗ «БДТ»КМР.

Переглядів: 214 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar