Головна » 2021 » Грудень » 22 » ПУТІВНИК УЧАСНИКА ЗНО-2022
14:18
ПУТІВНИК УЧАСНИКА ЗНО-2022

Департамент з гуманітарних питань міської ради повідомляє, що на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) опубліковано «Путівник учасника ЗНО-2022», під час розробки якого команда фахівців проаналізувала всі запити та найпоширеніші запитання, отримані протягом кількох років.

Путівник учасника ЗНО – це універсальний довідник, який дасть відповідь на будь-яке запитання, що може виникнути до, під час, або після тестування. У ньому зібрано всю потрібну інформацію, яка для зручності згрупована за форматом «запитання ‒ відповіді». Для того щоб полегшити пошук потрібної сторінки на сайті, текст у путівнику залінкований та містить QR-коди, до того ж за бажанням путівник можна завантажити у PDF-форматі та роздрукувати.

Ознайомитися з Путівником можна на сайті УЦОЯО (https://testportal.gov.ua/) або за прямим посиланням: https://testportal.gov.ua/putivnyk-uchasnyka-zno/.

 Звертаємо увагу, що реєстрація на пробне ЗНО-2022 розпочнеться 5 січня та триватиме по 22 січня 2022 року, вартість проведення пробного ЗНО на території області складатиме 285 грн за одне тестування.

Переглядів: 196 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar