Головна » 2020 » Грудень » 16 » ПРОВЕДЕНО КОНКУРС НА ЗАНЯТТЯ ПОСАД КОНСУЛЬТАНТІВ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ» КАМ’ЯНСЬКОЇ МІ
15:56
ПРОВЕДЕНО КОНКУРС НА ЗАНЯТТЯ ПОСАД КОНСУЛЬТАНТІВ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ» КАМ’ЯНСЬКОЇ МІ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 29 липня 2020 № 672 «Деякі питання професійного розвитку педагогічних працівників»14 грудня 2020 року на базі  департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради  відбувся конкурс на заняття посад консультантів Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Кам’янської міської ради.

Директор департаменту з гуманітарних питань Онищенко Тетяна Яківна привітала учасників з подією та побажала успіхів у виконанні завдань конкурсу. За рішенням конкурсної комісії  до участі у конкурсі було допущено 8 осіб.

Конкурсна комісія складалась  з представників уповноваженого органу освіти (Живага Оксана Анатоліївна – заступник директора департаменту, начальник відділу освіти департаменту з гуманітарних питань та Маркіна Тетяна Миколаївна – начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи департаменту з гуманітарних питань КМР),  представників від департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної держадміністрації (Ісаєва Олена Володимирівна – начальник відділу дошкільної, інклюзивної освіти та соціального захисту та Телегіна Людмила Миколаївна – начальник відділу загальної середньої освіти) та депутатів Кам’янської міської ради (Дарадан Тетяна Миколаївна та Шкуренко Наталія Юріївна).

Конкурс було проведено у три етапи. На першому етапі конкурсантам було запропоновано виконати тестове завдання на перевірку знання законодавства України у галузі освіти, зокрема, Законів України «Про освіту», «Про середню загальну освіту», інших нормативно-правових актів у сфері освіти.

Другий етап передбачав перевірку професійних компетентностей кандидатів шляхом вирішення ситуаційного завдання, пов’язаного із наданням консультації з приводу педагогічної ситуації.

На третьому етапі конкурсанти мали продемонструвати рівень цифрової грамотності: скласти проект електронного документу організаційно-розпорядчого характеру, розробити декілька слайдів презентації запропонованого змісту та показати рівень володіння Google таблицями.

Після кожного етапу комісія підводила підсумок та допускала до наступного етапу конкурсантів, які набрали необхідну за умовами конкурсу кількість балів.

Учасники конкурсу показали високий рівень знання законодавства, вміння вирішувати конфліктні ситуації в педагогічному середовищі та використовувати інформаційні технології для вирішення професійних завдань.

Переможцями конкурсу стали:  Бабенко Рита Миколаївна, Фіалко Віра Володимирівна,  Згама Тетяна Петрівна, Чобанян Світлана Олександрівна, Тарасенко Світлана Іванівна.

Бажаємо консультантам Центру професійного розвитку педагогічних працівників успіхів у вирішенні  завдань щодо  сприяння професійному розвитку педагогічних працівників, їх психологічної підтримки та консультування.

Переглядів: 264 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar