Головна » 2020 » Жовтень » 28 » ПРОФЕСІЙНЕ СПІЛКУВАННЯ «ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»
16:38
ПРОФЕСІЙНЕ СПІЛКУВАННЯ «ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»

28.10.2020 о 12.00 для директорів та вихователів-методистів закладів дошкільної освіти, заступників директорів дошкільних підрозділів НВК на онлайн-платформі Microsoft Teams (група Кам’янське) відбулося професійне спілкування «Дотримання вимог законодавства у сфері дошкільної освіти. Вчимося на помилках заочно, або Як не отримати жодного зауваження від Держслужби якості освіти», яке проведено Ніною Омельяненко,  шеф-редактором управлінських видань MCFR: Освіта, очільник ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти». Надавала  інформацію Ніна Володимирівна, як завжди, професійно, юридично грамотно, аргументовано і одночасно просто та зрозуміло.

В нашій роботі немає окремого напрямку діяльності. Все взаємопов’язане та взаємообумовлене. І хоча тема консультації була визначена заздалегідь, учасники по ходу спілкування обговорили ще низку важливих моментів, з якими пов’язане  основне питання.  Говорили багато про що: і про установчі документи, і про штатні розписи, в про ліцензування, про суть та принципи перевірок.

Цінність подібних консультацій, на наш погляд, в правильному акцентуванні, виділенні суті, як говорять, відділенні зернят від полови. А ще в ясності  та зрозумілості теми. Дякуємо організаторам та учасникам! Працюємо далі.

Переглядів: 212 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar