Головна » 2021 » Вересень » 21 » ПРО ПРОВЕДЕННЯ МІСЬКОГО ЗЛЬОТУ ТУРИСТІВ-КРАЄЗНАВЦІВ, ПРИСВЯЧЕНОГО ДНЮ МІСТА
08:27
ПРО ПРОВЕДЕННЯ МІСЬКОГО ЗЛЬОТУ ТУРИСТІВ-КРАЄЗНАВЦІВ, ПРИСВЯЧЕНОГО ДНЮ МІСТА

16-17.09.2021 р. у місті відбувся зліт юних туристів-краєзнавців, присвячений Дню міста для здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти на «Галявині зльотів» в лівобережній частині міста.

Загальне керівництво зльоту здійснював департамент з гуманітарних питань міської ради. Підготовкою та проведенням змагань займався ЦТКЕУМ «Горицвіт» та головна суддівська колегія, до складу якої увійшли педагоги вищеназваного закладу та Центру ПРтаДТ.

Змагання проводилися згідно Правил проведення змагань зі спортивного туризму, затверджених Президією Федерації спортивного туризму України 24.04.2008р. та на підставі листа Міністерства освіти і науки України №1/11-6353 від 30.07.2009р.

Програма змагань була виконана в повному обсязі: це і смуга перешкод (купини, жердини, маятник вертикальний, навісна переправа та інш.), в`язання вузлів, велотуризм, спортивне орієнтування на місцевості в заданому напряму. Крім традиційних етапів з туризму програмою змагань передбачено творчий конкурс: учасники повинні були представити вітальну листівку до Дня міста. Всі команди проявили творчий підхід та естетичні смаки і присвятили найкращі побажання мешканцям міста.

Юні туристи не тільки продемонстрували свої вміння, позмагались, а й просто чудово провели час (грали у ігри, влаштовували пікніки,  спілкувались між собою).

За сумою місць призові місця посіли:

І    місце – ЗЗСО № 25,

ІІ   місце – технічний ліцей ім. А.Лигуна,

ІІІ  місце –ЗЗСО № 18.

Вітаємо команди з перемогою і щиро бажаємо нових вагомих здобутків!

Є впевненість, що такі змагання дадуть можливість популяризувати туризм серед учнівської молоді, виховувати гідних та достойних особистостей.

Переглядів: 193 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar