Головна » 2020 » Вересень » 24 » ПІДВИЩУЄМО ПРОФЕСІЙНУ КОМПЕТЕНТНІСТЬ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
13:45
ПІДВИЩУЄМО ПРОФЕСІЙНУ КОМПЕТЕНТНІСТЬ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

23.09.2020 року згідно річного плану роботи методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань Камꞌянської міської ради на базі  ЗЗСО №21 (директор Головаха Л.М.) відбувся тренінг для директорів шкіл та заступників з освітнього процесу за участю проректора з науково-педагогічної та методичної роботи КЗВО «ДАНО» Ватковської Марини Григорівни.  Тренінг охоплював питання забезпечення якості освіти, підготовки закладу до інституційного аудиту, формування Освітньої програми школи тощо. Тема і зміст заходу надзвичайно актуальні і необхідні для розбудови сучасного освітнього середовища.

Ватковська М. Г. досить кваліфіковано і  професійно  продемонструвала алгоритм   зовнішнього  аудиту закладів освіти та інструментарії внутрішнього  моніторингу якості освіти, акцентувала свою увагу на шкільній документації щодо розробки внутрішкільної системи забезпечення якості освіти. Наголосила, що основними документами  кожного закладу є:

  • Стратегія розвитку закладу освіти;
  • Положення про внутрішкільну систему забезпечення якості освіти;
  • Освітня програма закладу;
  • Річний план роботи установи.

 Крім того, Ватковська М.Г. детально проаналізувала структуру і зміст кожного документу, звернула увагу на важливі аспекти Освітньої програми закладу, надала ґрунтовні відповіді на запитання.   По закінченні тренінгу всі учасники отримали сертифікати.

  Тренінг відбувся очно, з дотриманням усіх карантинних вимог.

Переглядів: 198 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar