Головна » 2021 » Липень » 28 » ПІДСУМКИ ВСЕСВІТНЬОГО ФІНАЛУ МІЖНАРОДНОЇ ОЛІМПІАДИ КРЕАТИВНОСТІ "DESTINATION IMAGINATION"
08:12
ПІДСУМКИ ВСЕСВІТНЬОГО ФІНАЛУ МІЖНАРОДНОЇ ОЛІМПІАДИ КРЕАТИВНОСТІ "DESTINATION IMAGINATION"

25 липня підведено підсумки Всесвітнього фіналу Міжнародної олімпіади креативності "Destination Imagination". До фіналу дійшли 2 команди з України. Серед них - команда учнів технічного ліцею імені Анатолія Лигуна "Мозго Builders"

Це неймовірно, але серед 900 команд з 16 - ти країн світу НАШІ ліцеїсти увійшли у топ-10 й здобули призове 6-те місце  в старшому віковому рівні інженерного виклику!За три роки участі України в олімпіаді креативності - це найкращий результат!

Хто молодці? Ось вони - імена наших креативних переможців:

Захар Писаревський 10-Б 

Даніїл Антоновський 10-Б

Катерина Кузора. 11-А

Богдан Величко. 11-А

Андрій Нікіша. 11-А

Олексій Паршуков. 9-Б

Михайло Сівак. 9-А

Чудова сімка та їх неперевершений тренер команди, вчитель фізики та астрономії технічного ліцею Наталія Петрівна Мірошник, яка протягом всього сезону 2020-2021 вірила в успіх, надихала на перемоги, мотивувала та підтримувала учнів на усіх етапах такого непростого, проте дуже цікавого інтелектуально-креативного змагання!

Експертами з усього світу відзначено командну роботу ліцеїстів зі створення тривимірної будівлі за умовами завдання Всеукраїнського етапу олімпіади та креативне технологічне продовження проєкту під час виконання інженерного завдання на етапі підготовки до світового фіналу протягом червня 2021 року. Окремою увагою експертів та учасників всесвітньої олімпіади з інших країн світу відзначено операторську роботу, за яку відповідав Олексій Паршуков!

https://www.youtube.com/watch?v=Pkxx5yy9_Kc

Високий рівень комунікації під час онлайн-конференції з командами учасників з інших країн світу англійською мовою продемонстрували Захар Писаревський, Богдан Величко, Андрій Нікіша.

Кожен учасник команди зробив великий внесок у загальний результат.  

Вітаємо наших переможців. Пишаємось й віримо у подальші успіхи!

 

Переглядів: 187 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar