Головна » 2021 » Лютий » 11 » ПІДГОТОВКА ДО ПРОВЕДЕННЯ ЗНО-2021 ТРИВАЄ
09:32
ПІДГОТОВКА ДО ПРОВЕДЕННЯ ЗНО-2021 ТРИВАЄ

У Кам’янському активно йде процес підготовки до ЗНО-2021. Весь попередній тиждень учні шкіл проходили електронну реєстрацію на зовнішнє незалежне оцінювання. 08.02.2021 відповідальними від кожного закладу був сформований пакет документів та відправлений до регіонального центру оцінювання якості освіти, а 09.02.2021 керівники закладів, де цього року буде проходити ЗНО, зібралися на інструктивно-методичну нараду в департаменті з гуманітарних питань міської ради, щоб обговорити особливості роботи закладів як пунктів тестування.

Цього року працюватиме 10  пунктів тестування, що на п’ять більше порівняно з попереднім роком. На нараді обговорили такі важливі питання, як: співпраця з Дніпропетровським регіональним центром оцінювання якості освіти, формування складу працівників пунктів тестування, організація проходження ними сертифікації, підготовка закладів до роботи як пункту тестування, алгоритм дій  під час проведення ЗНО, забезпечення технічними засобами для проведення тестування з іноземної мови.

Досвідом роботи на пунктах тестування активно ділилися з колегами Наталія Гончар (директор НВК№37), Віта Буй (колегіум №16), Ірина Кардашова (СЗШ№30), Сніжана Занєгіна (гімназія №39). Наталія Гончар підготувала для колег навчальний відеофільм щодо роботи пунктів тестування та презентувала методичні посібники для опанування необхідними знаннями з цього напряму роботи. Директор департаменту Тетяна Онищенко пообіцяла колегам постійний методичний супровід процесу підготовки до проведення ЗНО, а також вирішення питання забезпечення технічними засобами для проведення ЗНО з іноземної мови тих пунктів тестування, що на сьогодні мають проблему чи то з комп’ютерами, чи то з акустичними системами.

Переглядів: 200 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar