Головна » 2023 » Червень » 1 » ОСВІТНІ ХАБИ – ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ПРОБЛЕМ
07:55
ОСВІТНІ ХАБИ – ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ПРОБЛЕМ

Для подолання освітніх втрат і освітніх розривів, за ініціативою департаменту з гуманітарних питань на базі  закладів загальної середньої освіти Ліцей №1, Ліцей №19, Ліцей №31, Ліцей №40  з 12 червня почнуть працювати літні освітні  хаби.  Це  інноваційний освітній простір для навчання здобувачів освіти в літній період для надолуження прогалин з найважчих тем з 4 базових предметів: українська мова, математика, англійська мова та історія.

Навчальні  хаби працюватимуть з 01 по 30 червня. Перший тиждень – організаційний, ІІ- ІV тижні -  навчальні.

Заняття з учнями відбуватимуться з понеділка по п’ятницю з 10-00 до 12-00 з обов’язковими перервами на відпочинок відповідно до санітарно - гігієнічних норм та правил. В розклад занять ввійдуть один-два предмети в день (не більше).  Проведення уроків педагоги плануватимуть в цікавих, нестандартних формах роботи: урок-гра, урок-квест, урок на природі, урок-проєкт, урок-дослідження тощо.

 До участі в роботі Хабу запрошуються всі бажаючі учні 5-10 класів закладів загальної середньої освіти, закріплених за хабом відповідно до наказу департаменту з гуманітарних питань міської ради.

Для зарахування необхідно подати заяву від батьків на ім’я директора закладу, де навчається дитина, до 31.05.2023

Переглядів: 121 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar