Головна » 2021 » Лютий » 8 » ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ФАХІВЦІВ ІРЦ “СУЗІР’Я” ІЗ КОМАНДОЮ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ДНЗ-ЦРД №27 “ОРЛЯТКО”
14:28
ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ФАХІВЦІВ ІРЦ “СУЗІР’Я” ІЗ КОМАНДОЮ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ДНЗ-ЦРД №27 “ОРЛЯТКО”

Онлайн-зустріч фахівців ірц “сузір’я” із командою психолого-педагогічного супроводу днз-црд №27 “орлятко”

Катерина Наказна, директор ІРЦ  ІРЦ “Сузір’я” відповіла на запитання, які були важливі для корекційних педагогів, в організації освітнього процесу дітей з ООП.

Вікторія Мунтян, практичний психолог ІРЦ “Сузір’я” познайомила педагогів з сучасними методиками обстеження дітей в Центрі - Leiter, PEP та разом з Власенко Наталією Володимирівною, вчителем-логопедом, відповіла на запитання корекційних педагогів: які нетрадиційні методики обстеження дітей можна використовувати в дитячому садочку.

Ірина Кутецька, практичний психолог зазначила важливість плідної співпраці фахівців закладів дошкільної освіти та ІРЦ «Сузір’я» задля забезпечення якісної освіти дітей, які мають особливі освітні потреби.

Надія Мартинюк, директор ДНЗ-ЦРД №27 «Орлятко» запропонувала план дій для подальшої організації у спільній роботі.

Юлія Попова, заступник начальника відділу освіти,  надала учасникам зустрічі інформацію щодо мережі спеціалізованих та інклюзивних груп у закладах дошкільної освіти міста у 2020/2021 н.р., очікування у змінах нормативно-правових документів та   рекомендації з приводу комплектації спеціалізованих та інклюзивних груп на 2021/2022 н.р.,

Зустріч видалася плідною й корисною для підведення підсумків і планування майбутньої партнерської роботи колективів.

Переглядів: 202 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar