Головна » 2021 » Лютий » 2 » НВК-АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ № 15 ПРОВЕЛИ SCHOOL-FEST ДЛЯ БАТЬКІВ
15:31
НВК-АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ № 15 ПРОВЕЛИ SCHOOL-FEST ДЛЯ БАТЬКІВ

Час і батькам, і вчителям глибоко усвідомити, що ні школа без сім’ї, ні сім’я без школи не можуть справитись з найтоншим, найскладнішим завданням – становленням людини.

                                                                                                           В.О.Сухомлинський

Сучасна освіта стрімко розвивається, стимулюючи вчителів шукати  нові підходи до навчання, форми організації освітньої діяльності. Безумовно, неможливо  залишити  без уваги  і вдосконалення батьківських зборів.

Співпраця з батьками є запорукою успішності дітей, мотивує здобувачів освіти до навчання та розвитку. Педагогічний колектив НВК-академічного ліцею № 15 ( директор Ніколаєнко Л.П.) працює на засадах педагогіки партнерства, створюючи освітній процес максимально комфортним для дітей.

Інноваційною формою роботи з батьками у нашому закладі є School-fest, що проводиться вже 2-й рік поспіль та дуже подобається батькам і педагогам. 28 січня 2021 року  у стінах закладу відбувся School-fest, метою якого була просвіта батьків, інформування з актуальних тем освіти,  залучення до шкільного життя та продуктивної взаємодії з педагогічним колективом.  На батьків очікували чотири локації. «Віртуально про актуальне» - локація, на  якій вони ознайомились  із платформою для дистанційного навчання «Нові знання», якою користуються вчителі та учні ліцею. Без уваги не залишили і сайт школи, де батьки  можуть знайти потрібну інформацію та новини ліцею.

Батьки учнів 7-11 класів відвідали локацію під назвою «Академічна доброчесність». На практичному занятті вчителі ознайомили  батьків з актуальним  поняттям «академічна доброчесність», видами її порушення та наслідками недотримання.

На міні-практикумі «Ділові папери» батьки учнів 4-9 класів  опрацювали всі можливі види документів, з якими стикаються під час освітнього процесу та в повсякденному житті.  Під час групової роботи закріпили всі теоретичні знання щодо написання заяв та пояснювальних записок . Батьки отримали буклети з прикладами документів та основними вимогами до офіційно-ділової документації.

В рамках заходу відбулась  екскурсія «Вас запрошує басейн!» з метою ознайомлення з умовами, в яких проводяться заняття з плавання. Батьки отримали цікаві інформаційні буклети та відповіді на всі питання.

З 17 по 18 годину тривала традиційна  година спілкування з вчителями- предметниками, під час якої в індивідуальній формі або в онлайн-режимі  відбувся конструктивний діалог батьків з вчителями.

School-fest в академічному ліцеї №15 пройшов результативно, батьки отримали безліч різноманітної інформації та  корисних навичок, а вчителі отримали потужній зворотній зв‘язок від батьків, який мотивує шукати все більш цікаві та інтерактивні форми роботи з головними партнерами у навчанні та вихованні дітей - батьками.

Переглядів: 218 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar