Головна » 2023 » Листопад » 13 » НОВОРІЧНІ ДИВА РОЗПОЧИНАЮТЬСЯ
09:54
НОВОРІЧНІ ДИВА РОЗПОЧИНАЮТЬСЯ

10 листопада на сцені Центру позашкільної роботи та дитячої творчості відбулося нагородження переможців міського конкурсу дитячого малюнка «Різдвяні свята». У конкурсі взяли участь здобувачі освіти та вихованці 29 закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

За підсумками журі визначило переможцями 16 юних авторів, роботи яких за сюжетом, побудовою композиції, колоритом відповідали заданій тематиці. Малюнки юних авторів  показують,  що Різдво може зображатися  не лише у зимових холодних відтінках. Головними героями дитячих робіт є Святий Миколай та персонажі традиційних різдвяних містерій: Йосип, Марія і новонароджений Ісус; білокрилі Янголи-сурмачі – провісники дива; мудрі і поважні волхви, що прийшли вшанувати майбутнього Спасителя світу. Кожна робота насичена радістю, надією, бажанням миру та здійснення мрій. Юні художники зобразили не тільки різдвяні сюжети, а й різноманітність  зимової природи України та красу храмів нашого міста.

Переможців міського конкурсу «Різдвяні свята» вітали директор департаменту освіти Наталія Рева та директор Центру молодіжних ініціатив Катерина Боровик. Діти отримали грамоти департаменту освіти та цінні подарунки. Святкову атмосферу створювали виступи вихованців студії сучасної хореографії «Стиль життя» та вокальної студії «АртIdea» Центру позашкільної роботи та дитячої творчості.

Ще раз вітаємо юних художників з перемогою,  бажаємо їм творчої наснаги та відданості своєму покликанню.

Переглядів: 67 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar