Головна » 2021 » Червень » 4 » НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
13:03
НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Чергова наради  керівників закладів дошкільної освіти відбулася 03 червня  2021 року на базі комунального закладу «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №50 «Перлинка» Кам’янської міської ради

Про завдання закладів освіти по організації літнього оздоровлення дітей та підготовки до нового навчального року інформувала Тетяна Онищенко, директор департаменту з гуманітарних питань.

Про дотримання законодавства щодо прийому дітей до закладів дошкільної освіти (лист МОіНУ від 25.05.2011 року №1/9-389 "Про дотримання порядку прийому дитини до дошкільного навчального закладу"). Алгоритм вирішення організаційних питань щодо реорганізації/закриття груп в закладах дошкільної освіти. Про порядок організації інклюзивних та спеціальних груп доповіла Юлія Попова, заступник начальника відділу освіти департаменту з гуманітарних питань.

Основні аспекти організації безпечного харчування дітей з дотриманням вимог Санітарного законодавства у літній період з презентацією «Аналізуємо норми і порядок організації харчування в ЗДО виступила Ганна Сіліна,  консультант з питань організації харчування у підпорядкованих закладах департаменту з гуманітарних питань.

Питання особливостей медичного обслуговування дітей в період літньої оздоровчої кампанії з дотриманням вимог щодо роботи закладів освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) та організацію вакцинації працівників ЗДО висвітлила Валентина Лисиця, провідний фахівець з питань медичного забезпечення у підпорядкованих закладах департаменту з гуманітарних питань.

Про підсумки моніторингу  організації роботи з розвитку професійної компетентності педагога сучасного ЗДО та організацію методичного супроводу педагогів у міжатестаційний період доповіла Світлана Білоус, директор комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Кам’янської міської ради,

Олена Кирсань, директор ЗДО №50 «Перлинка», презентувала досвід роботи «Роль керівника закладу дошкільної освіти у створенні безпечного і комфортного освітнього простору, забезпеченню умов для самореалізації дітей та педагогів» та провела екскурсію територією та приміщенням  закладу.

Вихованці «Перлинки» підготували для гостей музичну візитку – вітання та подарували сувеніри на згадку про корисну професійну зустріч.

Переглядів: 224 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar