Головна » 2020 » Лютий » 3 » НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
14:10
НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Планова нарада для 55 керівників закладів дошкільної освіти проведена в департаменті з гуманітарних питань міської ради.

Вітальні листи міського голови отримали директори-ювіляри. Головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Кам’янського міського управління Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області, майор служби цивільного захисту Єрмаков Микита Євгенійович доповів про дотримання заходів з пожежної безпеки в закладах освіти міста.

Традиційно у січні місяці Поповою Ю.П., заступником начальника відділу освіти, проаналізовано виконання основних показників дошкільної освіти за 2019 рік та окреслено завдання на 2020 рік: оптимізація мережі, режиму роботи та структури закладів, проведення ліцензування, інклюзивна освіта тощо. Коваленко Т.О., методист методичного кабінету, інформувала  керівників про нові підходи до підвищення кваліфікації педагогів та напрямок діджиталізації освіти.

Спеціалісти групи адміністративно-господарського забезпечення закладів при департаменті з гуманітарних питань Силіна Г.М. та Лисиця В.О. проаналізували стан організації харчування, впровадження системи НАСР, проходження медичних оглядів працівниками ЗДО та профілактики грипу.

Директор департаменту з гуманітарних питань Онищенко Т.Я. підвела підсумки роботи департаменту та ЗДО за грудень-січень, нагадала присутнім про дотримання вимог оформлення розпорядчих документів з кадрових питань та дотримання вимог законодавства по конфлікту інтересів, висвітлила питання фінансування галузі у 2020 році та актуальні нововведення, що з’являться в освіті з підписанням Закону України «Про повну загальну середню освіту».

За підсумками наради директорам ЗДО направлена електронна інформація та доручення обговорити в колективах проект наказу МОіН про затвердження управлінських критеріїв якості дошкільної освіти.

                     

Переглядів: 243 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar