Головна » 2019 » Вересень » 12 » НАРАДА ДЛЯ ПЕДАГОГІВ, ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧУ РОБОТУ В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ
15:40
НАРАДА ДЛЯ ПЕДАГОГІВ, ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧУ РОБОТУ В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

10.09.2019 р. на базі ЦТКЕУМ «Горицвіт» (директор Д.О.Котов) відбулася нарада   педагогів, відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботув закладах загальної середньої освіти м. Кам’янське, а також були присутні представники закладів позашкільної освіти (ЦТКЕУМ «Горицвіт», Центру ПРтаДТ та БТДтаЮ).

Відкрила нараду методист методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань міської ради  Бабенко М.М., привітала учасників з новим навчальним роком, наголосила на ролі туристсько-краєзнавчої діяльності у житті сучасного здобувача освіти,  ознайомила з новими нормативно-правовими документами, акцентувала увагу щодо виконання указу Президента України від 18.05.19 № 286/2019 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання».

На зустрічі також обговорили питання проведення туристсько-краєзнавчої роботи на шкільному рівні, форми проведення методичної роботи, особливості проведення у цьому році туристсько-краєзнавчого зльоту та змагань з водного туризму «Козацька чайка», опрацювали план масових заходів на 2019-2020 н. рік.

Присутні педагоги отримали методичні рекомендації щодо використання різних засобів пізнавальної активності і заохочення дітей до туристсько-краєзнавчої діяльності, долучились до практичної роботи в майстерні «Сходження на вершину успіху».

 

              

Переглядів: 288 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar