Головна » 2020 » Липень » 1 » НАЦІОНАЛЬНИЙ ВІДБІР ЕКСПЕРТІВ ECERS: ШКАЛА ОЦІНЮВАННЯ СЕРЕДОВИЩА РАННЬОГО ДИТИНСТВА
10:35
НАЦІОНАЛЬНИЙ ВІДБІР ЕКСПЕРТІВ ECERS: ШКАЛА ОЦІНЮВАННЯ СЕРЕДОВИЩА РАННЬОГО ДИТИНСТВА

ВІТАННЯ НАШІЙ КОЛЕЗІ – Білоус Світлані Валеріївні!!!  Вперше в Україні відбувається оцінювання  якості освітнього процесу в закладах дошкільної освіти з використанням міжнародної методики ECERS-3. Ініціатива проведення дослідження належить Міністерству освіти і науки України. Український інститут розвитку освіти (УІРО) забезпечує цей процес. Проєкт відбувається у партнерстві з командою підтримки реформ МОН, Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та за підтримки ЮНІСЕФ.

Оцінювати якість дошкільної освіти будуть експерти, які пройшли у другий етап національного відбору та з 01 липня 2020 року розпочинають підготовку онлайн та офлайн . Крім того, експерти пройдуть валідизацію сертифікованими тренерами Інституту ERSI (США) і зможуть здійснювати пілотний етап дослідження, а також готувати регіональних експертів для здійснення основного етапу дослідження.

Одним із 15 експертів, які пройшли національний відбір є директор комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад № 18 «Оленка»  Білоус Світлана. Попереду 3 місяці потужного і відповідального навчання, обговорення проблематики дошкілля, підготовка до подальшої якісної роботи .

Докладніше за посиланням:https://mon.gov.ua/ua/osvita/doshkilna-osvita/ecers-shkala-ocinyuvannya-seredovisha-rannogo-ditinstva

Переглядів: 450 | Додав: pula | Рейтинг: 4.4/9
Всього коментарів: 0
avatar