Головна » 2019 » Жовтень » 10 » «МІКРОСВІТ - 2019»
10:22
«МІКРОСВІТ - 2019»

Будинок творчості дітей та юнацтва м. Камянського  став учасником ХІV відкритої виставки історико-технічного моделізму «МікроСвіт - 2019», яка проходила у м. Дніпро 5-6 жовтня 2019 року.

Педагоги та вихованці позашкільного закладу представили різнопланові моделі у різних категоріях. Кремінський Михайло, вихованець гуртка «Ракетомодельний» (керівник гуртка Рудковський В.Л.) нагороджений дипломом за І місце у ХІV відкритій виставці історико-технічного моделізму у категорії  «Картон. Космос».

Никоноров Олександр Миколайович (керівник гуртка «Стендове судномоделювання») та Никоноров Денис Олександрович (керівник гуртка «Стендове моделювання») стали переможцями ХІV відкритої виставки історико-технічного моделізму «МікроСвіт - 2019», отримавши сертифікати учасників виставки та по три дипломи у категоріях: космічна та залізнична техніка, архітектура, флот, паперові та картонні фігури.  

Будинку творчості дітей та юнацтва вручена Подяка за допомогу та підтримку у проведенні виставки «МікроСвіт - 2019» та представлену колективну композицію картонних моделей. Вітаємо переможців!

      

Переглядів: 286 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar