Головна » 2019 » Листопад » 21 » МАРАФОН ПЕДАГОГІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ
08:40
МАРАФОН ПЕДАГОГІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ

20.11.2019 в Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості відбувся І етап конкурсу-огляду творчості педагогів. Своїми здібностями в різних номінаціях дивували працівники закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Ініціатором проведення конкурсу стала міська організація профспілки працівників освіти і науки України (керівник Небосенко Ірина Павлівна), яка вирішила відновити давню традицію підтримки творчо обдарованих вчителів.

На свято талантів, крім учасників, були запрошені керівники закладів освіти, представники департаменту з гуманітарних питань міської ради, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Завгородня Тетяна Жоржівна, з щирого привітання якої і почалося свято.

А далі розпочалося щось неймовірне, адже таку кількість талановитих освітян в одному місці, в один час давно ніхто не бачив, і побачити не сподівався. Шістдесят сім номерів, більше сотні виконавців, вщент заповнений зал і чотиригодинний марафон творчості без перерви на каву. Здавалося, як можна це витримати… Після робочого дня, репетицій, хвилювань, нарешті вийти на сцену, щоб показати, що ти не тільки біля дошки можеш крейдою вправлятися… І вони виходили, переборюючи страх, несподівані, яскраві, дивовижні. Дивували голосами, вмінням перевтілюватися, власними віршами, та чудовим володінням музичними інструментами.

Їх було так багато, таких гарних, талановитих, що думалося, як шкода, що не бачить це диво усе місто: учні, для яких вони звичайні «математички» з «хімічками», батьки, які більше помічають недоліки і поспішають облаяти, керівництво, що часто забуває підтримати… Тут, на цій сцені, вони були нарешті в центрі уваги, їм аплодували, деяким навіть стоячи, їх талант викликав бурю емоцій у глядача. І хай хтось краще, хтось гірше, та всі вони несли зі сцени свій промінчик божественної іскри, аби запалити радістю серця глядачів, і всі вони заслуговують на визнання: VIVA! Освітяни! Ви – кращі! Дякуємо, що Ви є!

          

Переглядів: 289 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar