Головна » 2021 » Квітень » 9 » МАЙСТЕР-КЛАС ОРГАНІЗАЦІЇ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ З ДІТЬМИ "РАСПРЕКРАСНІ ДІТИ"
10:08
МАЙСТЕР-КЛАС ОРГАНІЗАЦІЇ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ З ДІТЬМИ "РАСПРЕКРАСНІ ДІТИ"

8 квітня в конференц залі громадської організації "Фонд розвитку Кам'янського" відбувся майстер-клас організації інклюзивного навчання з дітьми "РАСпрекрасні діти" . Захід організовано та проведено ГО "Фонд розвитку Кам'янського" спільно з департаментом з гуманітарних питань міської ради та центром професійного розвитку педагогічних працівників для освітян, які працюють з дітьми, що мають розлади аутичного спектру. 

Спікери заходу - Мельник Ірина Анатоліївна, психолог і асистент вчителя КЗ "Середня загальноосвітня школа №22" та Духаніна Наталія Миколаївна, корекційний педагог цього ж закладу. В ході майстер-класу учасники мали змогу дізнатися про аспекти виникнення розладів аутичного спектру у дітей, прийоми та методики роботи з такими учнями під час освітнього процесу, напрямки їх соціалізації. Ірина Анатоліївна та Наталія Миколаївна поділилися досвідом роботи СЗШ 22 з питань впровадження інклюзивної освіти, створення інклюзивного середовища.

Наприкінці заходу кожен з учасників за допомогою вправи "Фішбоун" відтворив власні професійні знання, що стосуються організації роботи  з дітьми з особливими освітніми потребами.

Творча атмосфера, що панувала в залі спонукала якнайкраще увійти в проблематику даного питання, обмінятися досвідом роботи та окреслити власні подальші орієнтири в роботі з особливими дітьми .

 

Переглядів: 226 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar