Головна » 2019 » Серпень » 5 » ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК 2019
07:43
ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК 2019

Організація пришкільних таборів відпочинку – одна з найцікавіших форм роботи з учнями в літній період.

Літній пришкільний табір –  це не лише місце перебування дитини в час, коли батьки працюють, а й справжнє змістовне дозвілля малечі з добре підготовленою програмою культурно-масових заходів та захоплюючими екскурсіями.

В місті Кам'янському з 28.05.2019 по 25.07.2019 працювали табори відпочинку з денним перебуванням на базі закладів загальної середньої освіти, в яких відпочило 3467 дітей.

Виховна робота в таборах реалізовувалась через комплекс пріоритетних напрямків виховання, зокрема патріотичного, морального, естетичного, фізичного, екологічного, які тісно взаємопов’язані, доповнюють один одного.

Кожен день був насичений цікавими заходами: інтелектуальні ігри і розваги, квести, вікторини, розгадування кросвордів, турніри з шашок, творчі конкурси, спортивні змагання, шоу-програми, дискотеки, гурткова робота, екскурсії, зустрічі з цікавими людьми.

За три зміни літнього відпочинку для дітей проведено 227  екскурсій в межах міста.

В таборах відпочинку забезпечено проведення заходів до державних свят та пам′ятних  дат, проведення заходів з національно-патріотичного виховання, заходів з навчання правилам безпеки життєдіяльності та правилам дорожнього руху. Влітку 2019 року для вихованців закладів відпочинку проведені заходи  до Дня Скорботи, Дня Молоді, до 23-річниці Конституції, до 28-річниці Незалежності України. Педагоги використали різноманітні сучасні форми роботи з дітьми, спрямовані на виховання у них національної свідомості, почуття патріотизму, відродження національних обрядів та звичаїв.

Закінчилась третя табірна зміна, але не закінчуються літні канікули. Тож, бажаємо всім  доброго настрою та продовження веселих безпечних канікул!!!

Переглядів: 282 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar