Головна » 2020 » Січень » 31 » КЕРІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ОБГОВОРИЛИ ОСНОВНІ ЗМІНИ, ПЕРЕДБАЧЕНІ ЗАКОНОМ УКРАЇНИ «ПРО ПОВНУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ»
10:33
КЕРІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ОБГОВОРИЛИ ОСНОВНІ ЗМІНИ, ПЕРЕДБАЧЕНІ ЗАКОНОМ УКРАЇНИ «ПРО ПОВНУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ»

30 січня 2020 року на базі департаменту з гуманітарних питань міської ради відбулася чергова нарада керівників закладів загальної середньої освіти. Розпочали роботу освітяни з виступів запрошених гостей: Бажана С.П., директора індустріального коледжу ДВНЗ УДХТУ, з питання отримання педагогічної освіти та підвищення кваліфікації на базі коледжу та Єрмакова М.Є., головного інспектора відділу запобігання надзвичайних ситуацій Кам’янського міського управління Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області, майора служби цивільного захисту, з доповіддю про дотримання заходів з пожежної безпеки в закладах освіти міста.

У ході наради були обговорені актуальні питання в освіті. Значну увагу приділили обговоренню нововведень, що з’являться в освіті з підписанням Закону України «Про повну загальну середню освіту»; окреслили задачі на найближчі півроку, з тим щоб зміни були реальними, а не на папері.

Не оминули на нараді й тему набору учнів до першого класу, забезпечення закладами прозорості та інформативності ведення прийому учнів до закладу.

Велику цікавість у керівників викликало питання діджиталізації освіти та нових підходів до підвищення кваліфікації педагогів.

Заступник начальника відділу правового забезпечення та кадрової роботи Завалько О.В. нагадала присутнім основні вимоги до оформлення розпорядчих документів з кадрових питань.     

Головний бухгалтер централізованої бухгалтерії департаменту Чуднівець Н.А. представила фінансовий звіт за 2019 рік щодо виконання кошторисів доходів та видатків закладами освіти.  

Директор департаменту Т.Я.Онищенко підвела підсумки роботи департаменту та підпорядкованих закладів освіти за грудень-січень, висвітлила питання  фінансування галузі у 2020 році. За підсумками наради були надані доручення керівникам закладів загальної середньої освіти відпрацювати в колективах питання створення ряду документів, регламентованих новим законом.

Переглядів: 256 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar