Головна » 2020 » Липень » 30 » КАМ`ЯНЧАНИН ОТРИМАВ МАКСИМАЛЬНІ 200 БАЛІВ НА ЗНО З ХІМІЇ
14:47
КАМ`ЯНЧАНИН ОТРИМАВ МАКСИМАЛЬНІ 200 БАЛІВ НА ЗНО З ХІМІЇ

Сьогодні для випускників 2019-2020 навчального року завершилась основна сесія ЗНО. За офіційною інформацією Дніпропетровського регіонального центру 35 учнів Дніпропетровщини показали найвищий результат на ЗНО з 7 предметів. 200 балів з хімії в області отримали 2 учня, серед яких випускник з нашого рідного міста. У Кам'янському  Криворучко Тимофій – єдиний випускник, що отримав 200 балів на ЗНО з хімії.

Криворучко Тимофій – випускник технічного ліцею імені Анатолія Лигуна. Учень є багаторазовим призером та переможцем міських, обласних та Всеукраїнських олімпіад з хімії.  У 2020 році у складі обласної команди Тимофій мав взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді з хімії. Проте з відомих причин  олімпіада не відбулась. Також ліцеїст протягом двох років брав активну участь в роботі Малої академії наук учнівської молоді, готуючи цілком наукові дослідження. Результати роботи – перемоги міського та обласного рівнів. Восени 2020 року власні дослідження  з хімії Тимофій буде презентувати на ІІІ етапі конкурсу-захисту МАН, який через епідеміологічну ситуацію перенесено.

Тож, як бачимо, успіх учня на ЗНО з хімії – це результат копіткої праці та безмежної любові до такої цікавої дисципліни. Тимофію пощастило на своєму шляху зустріти педагогів – справжніх майстрів своєї справи, професіоналів вищого гатунку – Вікторію  Вікторівну Гавриліну (вчителя хімії НВК гімназії 11, саме у цьому закладі навчався учень до 10 класу) та Юлію Олександрівну Кострюкову (вчителя хімії технічного ліцею).

Тимофій продемонстрував високі результати  й з інших предметів під час складання   ЗНО: математика 198 балів, українська мова та література 192,5 балів, біологія 187 балів.

Освітянська спільнота Кам'янського пишається випускником ліцею, висловлює щиру подяку родині за всебічний розвиток дитини та підтримку. Дякуємо педагогам, які навчали учня та привели до гарних результатів. Бажаємо подальших успіхів Тимофію!

 

Переглядів: 202 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar