Головна » 2019 » Вересень » 20 » ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ВИХОВАТЕЛІВ МЕТОДИСТІВ ЗДО
08:20
ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ВИХОВАТЕЛІВ МЕТОДИСТІВ ЗДО

18 вересня в департаменті з гуманітарних питань відбулася інструктивно-методична нарада вихователів-методистів закладів дошкільної освіти міста на якій були обговорені важливі питання організації методичної роботи з педагогічними кадрами у 2019-2020 навчальному році.

Спеціалісти департаменту з гуманітарних питань виступили з роз'ясненнями: порядку проходження атестації, курсів підвищення кваліфікації , роботи з дітьми пільгових категорій, організації роботи з підвищення професійної майстерності педагогічних кадрів на міському рівні.

В цьому навчальному році в закладах дошкільної освіти розпочали свою професійну  діяльність три молодих вихователя-методиста та два заступника директора дошкільних відділень НВК - колеги їх радо привітали та побажали успіхів , натхнення , наполегливості , творчості та реалізації усіх задумів. Також разом із заступником начальника відділу освіти Поповою Ю.П. було обговорено порядок проведення міського фестивалю дитячої творчості "Бджілка Чарівниця". Методист департаменту з гуманітарних питань Білоус С.В. проаналізувала освітні програми в закладах дошкільної освіти та зауважила на те, що всіма закладами було дотримано порядок складання освітньої програми згідно наданих методичних рекомендацій. Вихователі-методисти ЗДО №34, 36, які були учасниками Всеукраїнських методичних заходів поділились з колегами враженнями та представили творчі звіти.

Наприкінці інструктивно-методичної наради вихователі-методисти мали змогу обмінятись досвідом з різноманітних питань, що стосуються дошкільної освіти та побажали один одному гарного навчального року.

Переглядів: 317 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar