Головна » 2023 » Лютий » 27 » ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ
15:59
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

 В закладах загальної середньої освіти міста проведено виховні заходи до річниці повномасштабного вторгнення та збройної агресії рф проти України за темою «Лютий, який і не минав, та рік одним днем: як війна змінила українців та світ» з метою донесення до здобувачів освіти важливості подвигу героїв, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, нашої країни. 

24 лютого 2023 року в  річницю повномасштабного вторгнення  Росії в Україну в комунальному закладі  “Ліцей №21” Кам'янської міської ради відбулося відкриття меморіальної дошки на честь старшого лейтенанта Горбоноса Владислава Олександровича. Вшанувати пам’ять вірного сина українського народу приєдналися: секретар Кам’янської міської ради Наталія Ктітарова, директор департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради Наталія Рева,батьки та родичі Героя, воїни 3036 військової частини Центрального  оперативно - територіального об’єднання  Національної Гвардії України, представники департаменту з гуманітарних питань,  громадської організації  “Родини загиблих Героїв”,  колишні однокласники, педагоги. 

Горбонос Владислав з 1 по 11 клас навчався в школі №21, де його пам’ятають відповідальним хлопцем, з розвиненим почуттям патріотизму, який завжди готовий прийти на допомогу. Владислав здійснив свою мрію і став військовослужбовцем, закінчивши у 2022 році Київський інститут Національної гвардії України Міністерства внутрішніх справ. У період з 31.10.2022 по 12.11.2022 брав участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, перебуваючи в оперативному угрупованні військ «Харків» заступником командира стрілецької роти (резервної) по роботі з особовим складом військової частини 3036 Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

Загинув 12 листопада 2022 року, підірвавшись на невідомому предметі, внаслідок чого отримав поранення, несумісне з життям, та загинув на місці. Посмертно Горбоносу Владиславу Олександровичу присвоєно звання «старший лейтенант».

 Пам'ять! Вона ніколи не згасне! Пам'ять ! Що ти залишила? Пам’ятники  та пам'ятні знаки, як символ тих, хто пройшов війну, хто  захищав рідну землю.

Вічна пам’ять Героям України!

Переглядів: 78 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar