Головна » 2023 » Жовтень » 31 » ФОРМУЛА УСПІХУ ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ ОЧИМА ДІТЕЙ
15:36
ФОРМУЛА УСПІХУ ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ ОЧИМА ДІТЕЙ

27-28 жовтня 2023р. делегація здобувачів освіти 9-11 класів ліцею 16 нашого міста взяла участь у XIV Всеукраїнському форумі «Формула успіху правової держави очима дітей» (м. Тернопіль), який проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України, під патронатом Тернопільської міської ради.

Захист проєкту «Тобі, Україно моя, і перший мій подих, і подих останній тобі» передбачав виховання в дітей високих правосвідомих моральних якостей, що дозволить упровадженню сучасних технологій національно - патріотичного виховання як засобу формування патріотичної свідомості й утвердження української громадянської ідентичності. Успіх правової держави криється в абсолютній більшості її правознавчих і правосвідомих громадян. І саме Всеукраїнський дитячий Форум «Формула успіху правової держави очима дітей» є яскравим прикладом високого естафетного звання – українське майбуття!

Команди з усіх куточків України (а це Бахмут, Харків, Луцьк, Рівне, Камʼянське, Хмельницький, Лисичанськ, Житомир) приїхали на цей захід, щоб заявити про себе, навчитися формувати правову думку та висвітити власне бачення демократичної держави.

Переглядів: 50 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar