Головна » 2019 » Березень » 6 » ЕКСКУРСІЙНА ПОДОРОЖ ДО МІСТА КИЄВА ВИХОВАНЦІВ НВК "ГАРМОНІЯ"
13:59
ЕКСКУРСІЙНА ПОДОРОЖ ДО МІСТА КИЄВА ВИХОВАНЦІВ НВК "ГАРМОНІЯ"

Весна для дітей НВК «Гармонія» почалась з приємної несподіванки чарівної мандрівки повної емоцій і яскравих вражень.

05 березня 2019 року 17 вихованців закладу запросив на екскурсійну подорож до м. Києва Благодійний фонд «МАМА ПЛЮС Я» (м. Дніпро). З фондом НВК «Гармонія» познайомився завдяки Благодійній організації «Центру культури і мистецтв «Златоуст», яка вже 8 років поспіль дає змогу учням закладу брати участь у регіональному фестивалі для дітей пільгових категорій «МАМА+Я», керівником якого є Наталя Сивак. Діти є постійними гостями фестивалю, а учасники хореографічного ансамблю «Дніпрові зорі» ще й неодноразовими переможцями та лауреатами. Багато нових друзів і цікавих зустрічей завжди чекають на фестивалі, але така мандрівка була вперше. І дуже приємно, що радість подорожі з дітьми розділила директор «Златоуста» Світлана Волошина.

Маленькі мандрівники завдяки фонду «МАМА ПЛЮС Я» вперше в своєму житті відвідали столицю нашої Батьківщини. За цей чарівний день було все: екскурсія головною вулицею міста, відвідування Майдану Незалежності, а також павільйонів ВДНГ.

Ранок почався у павільйоні «Тeleport360» зі смачного сніданку, а потім був яскравим мультфільм у сферичному кінотеатрі. Після цього на мандрівників чекала наукова квест-місія «Спецагент», в ході якої були неймовірні інтерактивні програми з експериментами, загадками та конкурсами. Разом зі спецагентами дітлахи добували ДНК банана, шукали секретні коди у бібліотеці, проводили досліди з вогнем, водою і повітрям.

Та справжнім дивом було відвідування контактного зоопарку. Скільки посмішок було на обличчі дітей, коли вони мали змогу погодувати та погладити кроликів, косух, ламу, зубра кізочок, і навіть лемура.

А ще активний відпочинок на ВДНГ: веселі гірки, каруселі та гойдалки.

Один короткий день, а насправді спогади на все життя. Як добре, що на світі є люди небайдужі до вихованців НВК «Гармонія», люди які можуть стати чарівниками і подарувати дітям справжню казку.

З великою вдячністю вихованці НВК «Гармонія»

Переглядів: 367 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar