Головна » 2022 » Січень » 5 » ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ТЕСТУВАННЯ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ
10:33
ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ТЕСТУВАННЯ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Департамент з гуманітарних питань міської ради повідомляє, що фахівцями освітнього порталу Освіта.ua відповідно до діючих вимог до написання власного висловлення на зовнішньому незалежному оцінюванні з англійської мови (одне з найважливіших завдань у тесті ЗНО) розроблено збірник матеріалів стосовно того, як краще діяти на зовнішньому незалежному тестуванні при написанні власного висловлення.

Подані у цьому посібнику матеріали допоможуть пройти своєрідний прискорений курс підготовки до написання власного висловлення на ЗНО з англійської мови.

Інформація стосовно різноманітних аспектів написання власного висловлення подана у вигляді відповідей на запитання, які найчастіше турбують випускників – учасників тестування.

Працюючи із цими матеріалами, ви можете обрати саме ті питання, які вас цікавлять найбільше, швидко отримати відповіді на них, а також ознайомитися з різноманітними порадами, прикладами тощо. У такий спосіб ви зможете ефективно використати той час, що залишився до дня тестування, і якісно підготуватися до написання власного висловлення.

Збірник матеріалів можна знайти за посиланням на сайті Освіта.ua або за прямим посиланням: https://ru.osvita.ua/test/training/english/55350/

Переглядів: 184 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar