Головна » 2023 » Лютий » 23 » ДО ПЕРЕМОГИ, ВПЕРЕД!
08:26
ДО ПЕРЕМОГИ, ВПЕРЕД!

Під такою назвою відбулися в лютому міські змагання з початкового технічного моделювання серед молодших школярів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. 22 лютого на базі  комунального закладу  «Станція юних техніків» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців  міських змагань з  початкового технічного моделювання «До перемоги, вперед!»

 Перші кроки дитини до пізнання і розуміння світу техніки, спроби її власної творчої діяльності - це перша і одна з найважливіших ступенів у технічній творчості юних  інженерів, конструкторів і винахідників,  все це і є ПОЧАТКОВЕ ТЕХНІЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ.

Цього року в міських  змаганнях взяли участь більше  50 дітей з освітніх закладів: ліцеї  №15, 16, 21, 24, 30, гімназії №28, №12, СЮТ  і  БДТ та Ю, з яких  переможцями  стали  по три фіналісти з кожної вікової категорії - учні  ліцею №15, №16, №30, гімназії №12, СЮТ, БДТ та Ю.

 Учасників заходу чекали цікаві випробування від  мешканця Країни науки та техніки, які дозволили учасникам  бути активними та зацікавленими.

9 переможців отримали грамоти Департаменту з гуманітарних питань та подарунки,  від громадської організації - партії  "Бджола"  (конструктори для 3-D моделювання,  LEGO-конструювання  та електронні конструктори  “Знаток”, які допоможуть досліджувати електроніку та створювати нові проєкти).

Вітаємо переможців міських змагань  та бажаємо всім учасникам творчої наснаги та  натхнення!

 

Переглядів: 71 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar